Här kan företag eller privatpersoner, damer som herrar bilda ett lag.

Ligan är uppdelad i 4 divisioner med 4 lag i varje division.

Det betyder sedan att varje lag spelar en match i veckan.

Var fjärde vecka är spelfri för att ge möjlighet till matcher som inte blivit spelade.

Ligan innehåller alla nivåer av spelare. Här är nybörjare som elitspelare välkomna med målet att utvecklas genom att möta olika motståndare.

Nytt för 2022 är att vi kommer ha egna Damdivisioner!

Regler sammanfattning:

Matchtid: 90 min. (Får utnyttja hela speltiden trots att matchen går fortare). Bäst av 3 set, vid resultatet 1-1 i set och lika i antal game när det återstår 5 min av matchtiden, avgörs det i ett tiebreak, först till 5 poäng.

Bollar: Hemmalaget står för bollarna. (Varje lag får 1st bollrör vid första matchen). Inbollning: 5 minuter.

Lag: Laget får innehålla fler än 2 st spelare men endast 2 st spelare per match.

Man får låna spelare från andra lag så länge de spelar i en lägre division.

Speldagar: Måndag-Torsdag. 16/5-4/9 OBS semesteruppehåll V.28-V.31

Anmälningstid:

Först till kvarn anmälan till Isaberg Padel League by Rapid går genom filip@isabergpadel.se eller blanketten nedan.

Pris: 2295/lag, för säsongen 2022. Inkl. startkit.

Saknar Partner: Hör av er till Filip eller Daniel så försöker vi ordna en partner så ni kan bilda ett lag.

Alternativ speltid:

Lag som inte kan spela på ordinarie tid ska kontakta motståndarlaget med förfrågan om ändring till alternativ speltid.

Detta skall meddelas och godkännas av tävlingsledningen.

Kan lagen inte enas om en ny speltid lämnar laget som inte kunde spela på ordinarie tid WO (6-0,6-0).

Laget som inte lämnar WO eller flyttar matchen får utnyttja den ordinarie speltiden till träning.

Man måste meddela filip@isabergpadel.se om man ska använda speltiden trots matchen inte blir av.

Vid flyttade matcher bokas tiden och betalas som vanligt, matchen måste spelas innan fredagen på uppsamlingsveckan (Den veckan Ligan har spelledigt).

Lottningen för nästkommande månads seriespel släpps den sista fredagen varje månad, de matcher där det saknas resultat stryks då.